Er op uit & omgeving

In de nabije omgeving van de Camping is er voldoende te doen voor jong en oud. Op deze pagina een opsomming van enkele activiteiten in de omgeving. Meer ideeën kunt u opdoen via de VVV site of via diverse plaatselijke VVV’s. In het dorp is ook een supermarkt te vinden: De PLUS. Deze bevind zich nog geen kilometer van de camping. Ook zijn er diverse restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.

Motorcross & Tractorpulling – 1KM

Voor de motorsportliefhebbers is het in de omgeving in het hoogseizoen goed vertoeven. Regelmatig zijn er spectaculaire motorsport- en tractorpullings wedstrijden.

Nationaal Park De Hoge Veluwe – 5KM

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is één van de mooiste, oudste en grootste nationale parken in Nederland. U vindt er maar liefst 5.500 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Naast het Kröller-Müller Museum is ook het jachthuis St. Hubertuseen aanrader.

Het Kröller-Müller Museum – 6KM

Het Kröller-Müller Museum bezit een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst. Centraal staan de collectie ‘Vincent van Gogh’, ‘Mondriaan’ en de prachtige beeldentuin.

Kootwijkerzand – 6KM

Het Kootwijkerzand is het grootste stuifzandgebied van europa. Een prachtig gebied om te fietsen en te wandelen. Er is hier meer te vinden dan alleen zand, het bos is bijvoorbeeld erg geschikt om te picknicken.

Burgers Zoo – 24KM

Nederlands ruimst opgezette Dierentuin ligt vlak bij Arnhem. Goede benen zijn welkom bij een dagje Burgers Zoo, maar alleen al het Oceanium is het al waard.

Harderwijk – 30KM

Harderwijk is goed voor een hele dag er op uit. Natuurlijk is er het dolfinarium, maar wandel ook eens door het stadje. Kijken en bekeken worden doet men massaal op de boulevard

Dolfinarium – 32KM

Het grootste zeedierenpark van Nederland, bekend om zijn Dolfijnen, Walrussen en nog veel meer.. De shows zijn zeer de moeite waard.

info@deharscamp.nl

Stuur gerust een mail

0318 - 456202

Bij geen gehoor: 06 - 15085413

Chat met ons

Via Facebook Messenger

info@deharscamp.nl

Stuur gerust een mail

0318 - 456202

Bij geen gehoor: 06 - 15085413

Chat met ons

Via Facebook Messenger

Elke dag vakantie

Homepage

Algemene informatie

Privacy verklaring

Locatie

Facebook

Openingstijden

© 2019 Camping de Harscamp  |  Website door Jointly Online

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.