Recreatie op camping de harscamp

Op Camping De Harscamp is er gedurende het gehele seizoen voldoende te doen om je niet te vervelen, maar als je voor 2, 3, 4 .. 10 weken op de camping bent, dan is wat extra vermaak mooi meegenomen. Op de camping is door de hechte sfeer niets te gek. De campingbewoners organiseren onderling allerlei activiteiten om plezierig de dag door te komen.

’s Avonds komt men samen in de gezellige kantine om via het vaste weekprogramma of een thema / feest activiteit de dag denderend af te sluiten. Het programma omvat o.a. Bingo, Film, Kaarten, Disco & (Live) Muziek.

Playbackshow

We mogen hier wel spreken over het succesvolste evenement van de camping. De playbackshow wordt al 25 jaar lang georganiseerd op camping de Harscamp.

Disco

In het hoogseizoen is er 1x in de week een Disco avond. Van 19:00 tot 20:00 kinderdisco en vanaf 22:00 worden de kindercd’s ingeruild voor het hardere werk.

Vrijdag Varia – Stuif’s in

Vrijdag avond is er in de kantine een gezellige stuif-es-in avond. Men is druk met darten, kaarten, biljarten, speelt Kopspijkers om een glaasje bier, terwijl men geniet van een bonte verzameling muziek. 

Jaarlijks familievolleybal toernooi

Ieder jaar weer organiseren de camping bewoners onderling een familievolleybal dag. De buren die men normaal netjes gedag zegt, stopt men op deze dag het liefst zo diep mogelijk onder de grasmat. 

Bij mooi weer

Er wordt buiten op het terrein naast de normale faciliteiten ook wat extra activiteiten voor de kinderen gedaan. Springkussens, waterglijbanen en genoeg vermaak om ’s avonds volledig uitgeput als een blok in slaap te vallen. 

Bij slecht weer

Er wordt gezorgd voor vermaak voor de kinderen. In de kantine wordt er geknutseld, geschminked, en allerlei soorten spelletjes gespeeld. Ook is er een zolder met een playstation en pooltafel.

info@deharscamp.nl

Stuur gerust een mail

0318 - 456202

Bij geen gehoor: 06 - 15085413

Chat met ons

Via Facebook Messenger

info@deharscamp.nl

Stuur gerust een mail

0318 - 456202

Bij geen gehoor: 06 - 15085413

Chat met ons

Via Facebook Messenger

Elke dag vakantie

Homepage

Algemene informatie

Privacy verklaring

Locatie

Facebook

Openingstijden

© 2019 Camping de Harscamp  |  Website door Jointly Online

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.